Intuïtieve Klankschalenopleiding

Je bent gefascineerd door klank …
Je wilt graag leren werken met klankschalen, drum en andere native instrumenten …

Je wilt graag ervaren wat de trilling met je doet en hoe je klank kunt inzetten voor transformatie van jezelf en de ander …

Dan is deze intuitieve klankschalenopleiding iets voor joú !

Naast het leren werken met klank is er ook veel aandacht voor persoonlijke groei. Je ontvangt coaching én ondersteuning in de vorm van oefeningen, meditaties, visualisaties.

Daarom is deze opleiding ook zeer geschikt voor mensen die willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling middels klank, voelen en lichaamsbewustzijn.

Klank en persoonlijke groei

Je leert intuïtief te werken met klankschalen, trommels, ratels, je eigen stem en allerlei andere instrumenten. De opleiding is vooral gericht op het ervaren en het voelen wat de klank met jou doet en hoe je die kunt inzetten voor een ander.

Uit ervaring weet ik dat  de trilling van de klank nogal wat teweeg kan brengen. Intensief leren werken met klank is daarom tegelijkertijd een transformatietraject. Een traject waarbij jij bij je kern komt; je authentieke zelf gaat ontdekken en leven.

Daarom is er naast het leren werken met klank ook veel aandacht voor persoonlijke groei. Je ontvangt coaching en online ondersteuning in de vorm van oefeningen, meditaties, visualisaties.

De combinatie van klankwerk en coaching is een krachtig middel om vrij en bewust te worden van jezelf en te gaan staan voor wie en wat je bent. Waardoor je stevig staat wanneer je zelf met anderen met klank aan het werk gaat.

Jeanine van Weert

Soundfulness klankwerker

KLANK IS TRILLING EN DE TRILLING BRENGT JE LEVENSENERGIE IN BEWEGING EN NODIGT JE UIT OM MEER IN CONTACT TE KOMEN MET JEZELF.

Hoe ziet het online/offline programma eruit?

 • Online modules met video’s en werkbladen met oefeningen, theorie en achtergrondinformatie;
 • 7 live trainingsdagen (zaterdagen) om samen te oefenen met klanken en waar je feedback krijgt en je vragen kunt stellen;
 • Meditaties en visualisaties
 • Inspiratievideo’s
 • 1-op 1 online coachingssessies waar ik jou persoonlijk coach zodat je ook echt stappen kunt maken;

Voor wie is dit programma bedoeld?

 • Jij wilt graag met klank leren werken en bijvoorbeeld zelf een klankontspanning kunnen geven; en/óf:
 • Jij bent bijvoorbeeld coach, trainer, yogadocent en wilt klank toevoegen aan je toolbox om een breder palet aan te kunnen bieden.
 • Jij onderneemt graag stappen op het gebied van persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling; klank is een middel om bij je gevoel te komen en vanuit liefde en verbinding krachtige keuzes te maken.

Praktisch

 • Start : maart 2023

Bonus 1:

 • Hoe tof is dat: als bonus ontvang je naar keuze een healingsessie,  klanksessie of hypnosesessie  cadeau zodat je meteen al een steuntje in de rug krijgt en ballast opruimt.

Bonus 2:

 • Je krijgt de eerste les een klankschaal cadeau zodat je gelijk kunt beginnen met oefenen als je nog geen klankschalen hebt. Heb je wel al schalen, dan is het een mooie uitbreiding

Heb je interesse of heb je vragen? Stuur een mail naar: Jeanine@schoolvanovervloed.nl

Ja ik doe mee!

 Wat anderen zeggen

Een tiental sessies; ‘t smaakte naar meer. Mijn lichaam en geest werden gaandeweg wakker en kwamen tot rust.
Wat in begin nog vast zat, kwam naarmate mijn systeem de klanktrilling ging herkennen, open om mij kenbaar te maken dat ik ten volste mag gaan leven. Er gebeurde tijdens deze reis heel wat, emoties, gevoelens dienden zich aan om gezien te worden. Daarmee kon ik makkelijker liefdevol verder in het dagelijks leven. Het mocht en kon er meer voor mezelf zijn. Niet dat dat zo makkelijk was, maar als ik een opgebouwd teveel aan spanning had ging ik mezelf weer verlichten met zo’n innerlijke klankmassage. Totaal tot rust, balans, zo sereen, zo een met het Zijn. Dat ervoer ik.
Het heeft me veel gebracht. Ik wil Jeanine bedanken met haar prachtige klanken van verschillende instrumenten en niet als laatste haar bijzondere stem, die mij meenam op de stroom van de trilling. Ook de coaching die daarbij aangereikt werd was een dankbare aanvulling. Dank voor dit stuk op mijn pad!
Sonja Stenssen